Nu aveti niciun produs
in cos!

& CASCADE DE GRADINA
CURSURI DE APA DIN ROCA ARTIFICIALA

Fantanile & cascadele decorative din roca artificiala ce imita foarte bine roca naturala sunt un produs nou pe piata romaneasca si inlocuiesc cu succces fantanile din piatra. In urma studiului efectuat de firma noastra pe piata occidentala am ajuns la concluzia ca aceste produse nu numai ca sunt o inovatie dar sunt si cele mai practice decoratiuni exterioare in domneniul fantanilor arteziene de gradina.

MODELE CASCADE SI BAZINE - SAGA CONCEPT

Pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, am creat pentru Dumneavoastra o serie de modele cu design natural si elegant pentru a da un surplus de frumusete gradinilor si spatiilor exterioare. Aceste elemente decorative vor deveni centrul de atractie al gradinii Dumneavoastra si va vor racori si relaxa pe tot timpul verii. Deasemenea, fantanile si cascadele curata aerul deoarece este cunoscut faptul ca absorb praful si poluarea.
Gradina dumneavoastra va fi transformata intr-o oaza linistita care va va ajuta sa scapati de grijile si de stresul cotidian.

3 MOTIVE PENTRU A ALEGE ROCA ARTIFICIALA

buletmontarea unei asemenea fantani decorative nu necesita realizarea unui mic santier care genereaza praf, sfaramaturi de piatra, pamant, ipsos etc., asa cum se intampla in cazul fantanilor din piatra naturala;

buletgreutatea rocii artificiale este cu mult mai mica decat a celei naturale si va permite sa mutati fanatana decorativa ori de cate ori doriti;

buletpiatra naturala se inverzeste in timp fiind imposibil de curatat, ceea ce nu se intampla in cazul celei artificiale.

& BAZINE DIN ROCA ARTIFICIALA
BAZINE MODERNE DIN FIBRA DE STICLA

Saga Concept executa la comanda bazine din roca artificiala sau bazine moderne din fibra de scticla. Click aici pentru a vizualiza bazinele pentru fantani arteziene sau contactati-ne pentru a ne prezenta proiectul Dumneavoastra.