Impermeabilizarea bazinelor pentru fantani arteziene dar si a piscinelor este o problema cu care se confrunta multi ingineri constructori.

Saga a descoperit solutia ideala in rezolvarea acestor probleme: aditivi de impermeabilizare pentru beton nou dar si pentrul constructii din beton gata turnate, noi sau vechi, pentru reparare fisuri.

Betonul este poros prin natura sa, ca urmare a utilizarii apei in exces fata de cantitatea care ar fi necesara pentru procesul sau de hidratare. Atunci cand ulterior, se adauga apa pentru a-l face mai usor de lucrat, betonul devine mai permeabil.
Acesti aditivi comercializati in Romania de compania Rom Fracht, au o caracteristica unica pe care nu o veti mai intalni in alte cazuri: devin parte integranta din masa betonului.

Amestecul chimic exclusiv Supershield Admix reactioneaza cu umezeala si cu subprodusele hidratarii cimentului dand nastere unei formatiuni cristaline foarte rezistente, care devine parte integranta a betonului si actioneaza ca o bariera impermeabila impotriva apei si a altor substante chimice. Pe acelasi principiu functioneaza si tratamentul de impermeabilizare si protectie chimica, pe baza de ciment aplicabil in straturi, potrivit pentru constructii existente sau noi.

Un alt produs este mortarul pe baza de ciment, ne-termocontactibil, cu intarire rapida pentru hidroizolare, special creat pentru repararea fisurilor cu scurgere continua, impermeabilizarea rosturilor, a gaurilor si porilor din beton. Este un material cu proprietati de aderenta superioara, rezistent la valori mari de compresiune si incovoiere, bazat pe tehnologia cresterii cristaline.

Cimentul hidraulic cu priza rapida care atunci cand este amestecat cu apa ajunge la vascozitatea unei paste consistente poate fi folosit pentru oprirea imediata a infiltrarii sau curgerii apei prin fisurile betonului in toate sistemele  de impermeabilizare.